Nachádzate sa tu: Hlavná stránka > Semináre > Daniela Krajňáková - seminár pre Základné školy

Daniela Krajňáková - seminár pre Základné školy

Termín:
10. jún 2019

Na seminári máte možnosť ako hlavnú cenu v tombole vyhrať 30 € FAnn VOUCHER.

10. 6. 2019 od 10:00 do 12:30, Jazyková škola, Javorová 16, Spišská Nová Ves
Viac informácií a pozvánka Spišská Nová Ves »
Prihlásiť sa na seminár môžete tu »

Lektor: Mgr. Daniela Krajňáková

Daniela Krajnakova seminareDaniela Krajňáková je kvalifikovaná učiteľka ANJ s dlhoročnou praxou. Od roku 2002 pracuje pre vydavateľstvo Macmillan Education a v súčasnosti je regionálna manažérka pre Českú a Slovenskú republiku. Je certifikovaným "teacher trainer", pripravuje metodické semináre pre Macmillan Education tak pre učiteľov základných škôl ako aj pre učiteľov stredných škôl.

 

Words, phrases, texts and memory
Vocabulary and phrases seem to be a crucial resource for active communication in English.  However, teachers often struggle with motivating pupils to learn vocabulary at home. This practical session shows simple, fun and useful activities that train young learners´ memory and help to activate and extend their vocabulary within the school lesson time. Activities are best done with pupils from 6 – 12.

Give Me Five: 5 steps to fluent speaking
Is fluent and natural speaking at primary school level a myth or an achievable goal? What can teachers do to get pupils speak? This workshop introduces five inspirative techniques that enhance fluent speaking. The point is to integrate speaking practice into all parts of English language teaching and to take every opportunity for speaking provided in the coursebook material. The activities are suitable for pupils from 10 – 15.

 

Prihlásiť sa na seminár môžete tu »